Det lille Egern

Vis stort billede
Det lille Egern

210,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det lille Egern er et varmt og kærligt eventyr, der fokuserer på familiær nærhed i en egernfamilies med- og modgang i den store skov. Det er et klassisk eventyr med et levende sprog der omhandler kærlighed, børn, opdragelse, oplevelser og tætte bånd 3 generationer imellem og afsluttes i en finale af spænding og dramatik. Eventyret er indbundet og har farveillustrationer, kapithelbånd og rødt læsebånd.

Bogen egner sig både til frilæsning for større børn og oplæsning for de lidt yngre. Akvarellerne er også lavet af Jens-Christian Holm ligesom teksten til sangen ""De kære små"". Melodien er skrevet af Jørgen Emborg og sangen, som kan høres på bogens hjemmeside, synges af forfatterens datter Marie-Elisabeth Raben Holm.

>>En bog som Det lille Egern kunne være udkommet for hundrede år siden. Og mon ikke den også kan udkomme (igen) om hundrede år?<

>>Kærligheden overvinder alt.. Ved at bruge en egernfamilie som metafor forklares i børnehøjde grundvilkårene for et menneskes liv. Man fødes, vokser op, flytter hjemmefra, stifter familie - og dør. Sådan er det.. Sine steder kan bogen sammenlignes med Antoine de saint-Exupérys bog ""Den lille prins"", mens andre passager er mere Peter Plys-agtige.<< Esther Ahlstrøm, Bornholms Tidende.

<

<

<

Efterfølgeren til ""Det lille Egern"" er ""Det Store Vand. Heksens Forbandelse & Kongebørnenes Landflygtighed"".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens-Christian Holm
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jens-Christian Holm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Jens-Christian Holm
Tegnet af: Jens-Christian Holm
Fotograf: Jens-Christian Holm
Udgiver: Den Persiske Rose
Bredde: 174 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 415 g
Udgivelsesdato: 15 Jun 2004
Oplagsdato: 24 Nov 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799011605

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk