Tina og Sunny (1)

Vis stort billede Tilføj
Tina og Sunny (1)

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Vidunderlige Cherry! Verdens dejligste hest, som snart skal have verdens dejligste føl!"

Tina er vild med heste. Hun glæder sig til at passe både yndlingshesten Cherry og det lille føl, der er på vej. Tænk at gå og nusse om sådan en lille fyr og opdrage den og lære den at blive lige så sød og dygtig som sin mor. Men da Sunny kommer til verden, bliver det alligevel ikke helt så nemt og dejligt, som Tina havde forestillet sig. For nogle gange sker der ting, som er så forfærdelige, at man ikke ved, hvordan man skal komme over dem. Og nogle gange bliver man nødt til at gøre ting, som andre synes er vanvittige, for at alting alligevel kan blive godt igen ...

"Tina og Sunny" er den første bog om Tina og hestene.---

"Der var ikke flere hestebøger tilbage på biblioteket, som jeg ikke havde læst – så måtte jeg jo skrive nogle selv ..." Sådan lyder den enkle forklaring på, at Lene Kaaberbøl i en alder af 15 år debuterede som forfatter med hele to bøger. Det er nu 40 år siden, og Alvilda udgiver i anledning af jubilæet helt nye udgaver af "Tina og Sunny" og "Tina og Handsome Joy".

Siden starten er det blevet til millioner af bøger solgt i mere end 30 lande – med "Vildheks" og den filmaktuelle "Skammerens datter" som de bedst kendte bogserier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 127 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 160 g
Serie: Tina og hestene
Udgivelsesdato: 08 Jun 2015
Oplagsdato: 08 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771059540

Udgivelsesår

1975

Sprog

Dansk