Tina og Handsome Joy (2)

Vis stort billede
Tina og Handsome Joy (2)

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Tror du, den er brækket?" "Nej, bare forvredet. Sanne, du siger ikke til nogen, hvordan det skete!" "Du mener det med, at han gik bagover?" "Ja. Vi siger bare, at jeg faldt af. Du må ikke sige det, lov mig det!" "Men hvad nu, hvis det sker igen?"

Det spekulerer Tina også over. Hvad gør man ved en hest, der bliver stiv og bange, bare der ligger en gren hen over stien? Og det er en selv, der er skyld i, at den er blevet sådan? Ved en ulykke, ikke med vilje. Men alligevel. Tina vil helst klare sine hesteproblemer selv. Hun går sine egne veje og glemmer nogle gange at tænke, før hun handler. Det kan af og til være farligt. Livsfarligt, endda.

"Tina og Handsome Joy" er den anden bog om Tina og hestene.---

"Der var ikke flere hestebøger tilbage på biblioteket, som jeg ikke havde læst – så måtte jeg jo skrive nogle selv ..." Sådan lyder den enkle forklaring på, at Lene Kaaberbøl i en alder af 15 år debuterede som forfatter med hele to bøger. Det er nu 40 år siden, og Alvilda udgiver i anledning af jubilæet helt nye udgaver af "Tina og Sunny" og "Tina og Handsome Joy".

Siden starten er det blevet til millioner af bøger solgt i mere end 30 lande – med "Vildheks" og den filmaktuelle "Skammerens datter" som de bedst kendte bogserier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 127 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 179 g
Serie: Tina og hestene
Udgivelsesdato: 08 Jun 2015
Oplagsdato: 08 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771059571

Udgivelsesår

1975

Sprog

Dansk

Tina og Handsome Joy (2) Forlaget Alvilda