Krigerkattene 5 - En farlig sti

Vis stort billede
Krigerkattene 5 - En farlig sti

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

KRIGERKATTENE handler om tamkatten Røde og hans liv som medlem af Tordenklanen - en af de fire klaner af vilde katte, som lever frit i skoven. Her er han blevet uddannet som kriger og har fået navnet Ildhjerte.

I dette bind møder vi Ildhjerte, som har samlet sin klan igen og står i spidsen for genopbygningen af klanens lejr efter den ødelæggende skovbrand, vi hørte om i bind 4.

Alt ånder tilsyneladende fred og ro, men i skoven lurer der mange farer. Ildhjertes gamle fjende Tigerklo har taget magten i Skyggeklanen og har taget navnet Tigerstjerne. En anden fjende, Leopardpels, er blevet anfører i Flodklanen og ønsker kun at stjæle noget af Tordenklanens land. Samtidig går der rygter om, at der er set vilde hunde i skoven.

Først må Ildhjerte og hans krigere modstå et angreb fra Flodklanen. Derefter sender Tigerstjerne hele koblet af blodtørstige hunde efter sin gamle klan. Ildhjerte ved ikke, hvad han skal tro. Kan det være rigtigt, at kattenes forfædre i Stjerneklanen har overladt Tordenklanens katte til sig selv? Den spændende afslutning på historien om krigerkattene kommer i bind 6, som udkommer til oktober 2012.

Oplæsning fra 6 år, selvlæsning fra 10 år

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erin Hunter
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Gabriela Lundbye
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Serie: 5
Udgivelsesdato: 27 Aug 2012
Oplagsdato: 27 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220346

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Krigerkattene 5 - En farlig sti Lindhardt & Ringhof