Krigerkattene 1: Ud i vildnisset - OBS: FORVENTES I NY UDGAVE I JANUAR 2017

Vis stort billede
Krigerkattene 1: Ud i vildnisset - OBS: FORVENTES I NY UDGAVE I JANUAR 2017

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Huskatten Røde kan godt lide at snuse omkring i den nærliggende skov. En dag bliver han overfaldet af en vildkat, som viser sig at være medlem af en klan af vilde katte, der lever i skoven.

Røde har klaret sig så godt i kampen, at han bliver tilbudt medlemskab af den vilde kats klan, Tordenklanen. Den har brug for forstærkning, fordi en rivaliserende klan, Skyggeklanen, trænger sig ind på dens jagtområder og stjæler dens bytte.

Røde får navnet Ildpote og går i lære som kriger. Han følger Tordenklanens leder, Blåstjerne, til Månestenen, hvor kattenes mytologiske forfædre, Stjerneklanen, giver dem den profeti, at ”kun ild kan redde Tordenklanen”.

Da Blåstjerne og Ildpote vender hjem, er krigen med Skyggeklanen optrappet, og Ildpote kaster sig frygtløst ud i kampene. Ildpotes klogskab og mod bliver afgørende for slagets udfald, og han forfremmes til kriger. Han får navnet Ildhjerte, og derved opfyldes profetien om, at ilden ville redde Tordenklanen.

Men Skyggeklanen er kun slået på flugt. Mens krigerkattene slikker sårene, lægges der nye planer for kampen om herredømmet i skoven. Hvordan det går, kan man læse i det næste spændende bind i serien, ILD OG IS.

Den spændende historie om krigerkattene fortsætter i yderligere fire bind, hvoraf bind 3 og 4 udkommer til foråret og bind 5 og 6 til efteråret 2012.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erin Hunter
Sideantal: 237
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 491 g
Serie: Krigerkattene
Udgivelsesdato: 05 Aug 2014
Oplagsdato: 05 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711320969

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Krigerkattene 1: Ud i vildnisset - OBS: FORVENTES I NY UDGAVE I JANUAR 2017 Carlsen