Heksens arving

Vis stort billede
Heksens arving

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Før Magnes mormor døde, lagde hun alt til rette, så 16-årige Magne kunne overtage og vi­dereføre hendes hemmelige arbejde som heks og kustode i Tangea, et reservat for truede magiske folkefærd. Der var bare lige én ting, hun undlod: at fortælle Magne noget som helst om sit arbejde eller sine planer.
Så da to ældre damer dukker op for at hente Magne natten efter mormorens begravelse, tror han først, at de er tossede. Men inden længe befinder han sig i Tangea og må indse, at hans mormor har efterladt ham en svær opgave: at holde styr på Morkelfolket - en impulsiv, livsglad og uregerlig flok barbarer med hang til unoder.
Og Magne har et stort problem: Han har ikke arvet nogen af sin mormors magiske evner ...
Anmeldelser:

5 stjerner i Jyllands-Posten: "Sascha Christensen skriverstilsikkert og knald godt, og hun formår at tegne billeder og stemninger frem for læseren, så fantasilandet Tangea virkelig findes… lige dér. - Karen Lise Søndergaard Brandt, Jyllands-Posten
Om forfatteren: Sascha Christensen (f. 1986) er forfatter til Humaran-trilogien, hvis første bind - Den ydmyge amulet - modtog Orlaprisen 2010 for årets bedste fantasyroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sascha Christensen
Sideantal: 287
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 446 g
Udgivelsesdato: 15 May 2011
Oplagsdato: 15 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792503756

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk