Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis

Vis stort billede Tilføj
Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Mød Hanna & Emma. To bedsteveninder, der altid er der for hinanden. Hver bog i serien fortæller to korte historier om pigerne og de ting, der fylder i deres hverdag: Skole, venner, familie. Drenge! Den populære letlæsningsforfatter Bente Bratlund tager sine unge læsere alvorligt i varme fortællinger om hverdagsdramatik i øjenhøjde med pigerne.

Operation hemmelig. Hannas mor har ingen kæreste. Men en dag får Emma en idé. Mikkels far har heller ingen kæreste, så hvorfor finder de to ikke sammen? Hanna synes, det er mærkeligt, for hun er jo selv kæreste med Mikkel. Men så kommer hun i tanke om, at de jo kan tage på ferie sammen og holde jul sammen, hvis deres forældre også er kærester. Så måske det faktisk er en rigtig god idé?

En slange i paradis. Hanna og Mikkel skal på ferie sammen, fordi Mikkels far er blevet kæreste med Hannas moster. Hanna kan næsten ikke vente. Hun og Mikkel skal bade sammen hver dag. Men så møder Mikkel en dreng, der også er vild med tegneserier, og alle Hannas planer går i vasken!

Pressen skrev:
>>Ny serie om de ca. 11-årige piger Hanna og Emma. Kan læses af piger fra ca. 8 år og vil være god at give til dem, der er klar til noget mere end de tynde læse let-bøger … Man får hurtigt sympati for Emma og Hanna. Historierne er veldisponerede med fine spændingskurver … God ny serie om at være veninder, der vil tiltale målgruppen.<< – Pia Petersen, Lektør

>>I hver bog er der to historier om de to piger, der tager udgangspunkt i deres hverdag og ikke mindst vennekreds. Og det er selvfølgelig ikke uden drama … Selvom sætningerne er korte af hensyn til læsbarheden, bliver følelser og stemninger skildret godt.<< **** Hanne D. Frette, Fyns Stiftidende

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Bratlund
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jan Kjær
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Originaltitel: Operasjon hemmeleg/Slange i paradis
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Nanna Gyldenkærne
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Christensen Grafisk
Udgiver: Høst & Søn
Bredde: 155 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 280 g
Udgivelsesdato: 29 Aug 2013
Oplagsdato: 29 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763831123

Sprog

Dansk

Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis Høst & Søn