Hanna & Emma 1. Kærestebrev/Lejrtur

Vis stort billede
Hanna & Emma 1. Kærestebrev/Lejrtur

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Første bind i Bente Bratlunds serie om Hanna & Emma - hver bog fortæller to korte historier om bedsteveninderne og deres hverdagsdramatik. Letlæst fra 7 år.

Kærestebrev. Før var det altid Hanna og Emma. Nu snakker Emma kun om Anton, og Hanna føler sig udenfor. Hun beslutter sig for, at hun også vil have en kæreste, men hvem fra klassen skal hun vælge? Og hvordan får man overhovedet en dreng til at blive ens kæreste?

Lejrtur. Hanna og Emma skal på lejrtur med klassen. Emma har været kærester med Anton, men så slog han op. Og nu er det Liva, han smiler til. Det går helt galt, da værelserne skal fordeles, for pigerne skal bo sammen med Camilla og Liva!

Pressen skrev:
>>Ny serie om de ca. 11-årige piger Hanna og Emma. Kan læses af piger fra ca. 8 år og vil være god at give til dem, der er klar til noget mere end de tynde læse let-bøger … Man får hurtigt sympati for Emma og Hanna. Historierne er veldisponerede med fine spændingskurver … God ny serie om at være veninder, der vil tiltale målgruppen.<< - Pia Petersen, Lektør

>>I hver bog er der to historier om de to piger, der tager udgangspunkt i deres hverdag og ikke mindst vennekreds. Og det er selvfølgelig ikke uden drama … Selvom sætningerne er korte af hensyn til læsbarheden, bliver følelser og stemninger skildret godt.<<
**** - Hanne D. Frette, Fyns Stiftidende

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Bratlund
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jan Kjær
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Originaltitel: Eg spør!/Eg tør?
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Nanna Gyldenkærne
Oplag: 2
Udgave: 2
Illustreret af: Jan Kjær
Tegnet af: Christensen Grafisk
Udgiver: Høst & Søn
Bredde: 155 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 213 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2014
Oplagsdato: 05 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763833325

Sprog

Dansk

Hanna & Emma 1. Kærestebrev/Lejrtur Høst & Søn