Græskarbanden - med på noderne

Vis stort billede Tilføj
Græskarbanden - med på noderne

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En ung fyr bliver slået ned i bussen af nogle rødder. Politiet står på bar bund. Samtidig får Græskarbanden et drømmejob. De skal følge den populære sangkonkurrence Play time med et kamera. Pigerne Aida, Cecilie og Emma-Viktoria udpeges som årets favoritter af pressen. Alt ser festligt og fornøjeligt ud, men konkurrencen bliver hurtigt en dramatisk affære. Der sker mystiske ting i tv-byens studier.
Aida med den fortryllende stemme forfølges og trues af en anonym person. Er det, fordi hun er muslim? Fordi nogen er misundelig? Eller har truslerne noget med overfaldet i bussen at gøre? Aidas bror Karim har i hvert fald ikke rent mel i posen. Han var nemlig med i bussen, da den unge fyr blev slået ned.
Play time er fyldt med løgne og mærkelige mennesker som fx Leon med lakskoene, direktøren med den glinsende snegl på hovedet og frøken Sumo i kostumekælderen. Græskarbanden kommer til at løbe stærkt, hvis de skal nå at redde den pige, der er ved at blive kvalt i frøken Sumos gamle læderkuffert. Til sidste øjeblik er der spænding omkring, hvem der vinder årets sangkonkurrence Play time.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Synne Garff
Sideantal: 139
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Sesam
Serie: Græskarbanden, 5
Udgivelsesdato: 27 Sep 2006
Oplagsdato: 27 Sep 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711225868

Sprog

Dansk