De 5 - bind 4

Vis stort billede
De 5 - bind 4

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Indeholder nyoversatte udgaver af bøgerne:

De fem på vandretur De fem har det fedt De fem tager til havet
De fem har sommerferie og er på vandretur på heden. Hvorfor sender en fange på flugt beskeder til Dick midt om natten? Og hvad betyder den mærkelige meddelelse? Da den lokale politimand ikke tror på børnenes historie, bliver de fem enige om selv at finde svarene.
De fem er på ferie i hestetrukne vogne og de opdager et sammenfaldet slot. Men ruinen er ikke forladt, De fem har opdaget et desperat ansigt i et af tårnvinduerne! Hvem gemmer sig i slotsruinen?
Nogen blinker med lys fra det gamle fyrtårn i blæsende nætter. Det nye fyrtårn er jo det som guider sejlende sikkert i havn, så hvem er det, der signalerer fra det gamle tårn, og hvorfor?
Om forfatteren Enid Blyton (11. august 1897, London – 28. november 1968, London), var en engelsk forfatter til mere end 600 børnebøger. De blev solgt i 600 millioner eksemplarer i oversættelser til næsten 100 sprog.
Anmeldelser af De fem bog 1. ”Der er god grund til at genudgive De 5. Der er fart over handlingen, historierne hænger godt sammen, uhyggen i de mange underjordiske gange og kældre er lige tilpas for en niårig læser, og der er identifikationsmuligheder for de fleste i det varierede udbud af børnekarakterer.” - Weekendavisen, 14. Juni 2013
”Nyoversættelserne af ”De 5” fungerer ikke bare godt, men rigtig rigtig godt! Lisbeth Valentin Madsen har formået at få et moderne og realistisk sprog ind i børnenes replikker, så bøgerne holder 100% her i 2013.” - Kultur for unge

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Enid Blyton
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originaltitel: The famous five
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lisbeth Valentin Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Serie: De 5
Udgivelsesdato: 22 May 2014
Oplagsdato: 22 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280456

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk