Alvin og musen

Reduced price!
Vis stort billede
Alvin og musen

135,96 kr

-20%

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det pusler under skabet. Der bor en mus, og Alvins far er bange. Alvin fanger musen i en fælde og slipper den ud i parken.
Carsten Flinker forfatteren til fiktions-serien om Alvin, hvis problemer og oplevelser både drenge og piger i målgruppen kan nikke genkendende til.
Alvin-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til 0. og første klassetrin med en lix på 5. Illustrator Jesper Tom-Petersen har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.
Erfarne forfattere og illustratorer
Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og 'serierne i serien' har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen og Sidsel Brix.
Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.
Elevopgaver og lærervejledning frit tilgængelige på nettet
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden. Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter.
Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater.
Billebøgerne er udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt er bøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord og sætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne så relevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgende aktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne – og virker befordrende på læselysten.
I sin lærervejledning skriver Lis Pøhler om seriens grundprincipper:
>>Bøgerne er skrevet i et let tilgængeligt sprog. Indholdet tager udgangspunkt i de 6-9-åriges verden. Nogle gange i den konkrete verden, andre gange i børnenes fantasiverden. Bøgerne er rigt illustreret, således at billederne kan understøtte læseforståelsen.<<

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Flink
Sideantal: 27
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jesper Tom-Petersen
Fagredaktør: Gry Kappel Jensen
Udgiver: Turbine
Serie: Billebøgerne. 1. Alvin-serien
Udgivelsesdato: 15 Mar 2012
Oplagsdato: 15 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770907316

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk