Zaza fejrer fødselsdag

Vis stort billede
Zaza fejrer fødselsdag

79,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nu udkommer der nye bøger i Turbine forlagets serie om den lille pige Zaza.
Zazas kæledyr Rose har fødselsdag og det skal fejres. Zaza pynter Roses stol rigtig flot. Og alle Zazas krammedyr kommer på besøg. De har købt en gave. Men der mangler én, Pinkie! Festen kan ikke begynde uden ham. Hvor mon han gemmer sig? En varm og hyggelig bog om et barn, en masse krammedyr og en fødselsdagsfest. For småbørn fra 24 måneder og op - med barnets dagligdag som emne.

Illustrationerne i Zaza-bøgerne er lavet af den hollandsk/amerikanske illustrator Mylo Freeman. Illustrationerne er kendetegnet ved at de er fyldte med farver og dynamiske tegninger, der springer i øjnene så snart man åbner en af bøgerne. De klare farver og de levende streger gør bøgerne spændende og er en god kontrast til de hyggelige og stilfærdige fortællinger.
Turbine forlagets serie om pigen Zaza og hendes oplevelser består nu af fire titler. Hver bog er trykt i et solidt format, der kan holde til at blive bladret igennem af ivrige barnehænder gang på gang uden at tage skade. Både omslag og sider kan tørres af, hvis det skulle blive nødvendigt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mylo Freeman
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Zaza viert feest
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Ulrik T. Skafte
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Mylo Freeman
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Jun 2009
Oplagsdato: 29 Jun 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770900645

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk