Waldemar, Den ensomme søslange i Kattegat - en spændende historie med rigtige sejlerudtryk

Vis stort billede
Waldemar, Den ensomme søslange i Kattegat - en spændende historie med rigtige sejlerudtryk

259,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Waldemar, den ensomme søslange i Kattegat

En spændende historie med rigtige sejlerudtryk! Her er historien om Waldemar, den ensomme søslange i Kattegat. Waldemar har ingen venner, men så en dag møder han Lillian, den lille pige, der har fået en god forretningside. De to bliver gode venner og hjælper hinanden igennem tykt og tyndt. For det er ikke nemt at være en søslange i Kattegat.

Historien kommer vidt omkring og runder kærlighed, fiskeri, grådighed, fremmedangst og ikke mindst et livslangt venskab. Bogen er fyldt med sejlerudtryk og forklaringer og vil vække glæde hos alle børn med en sejler gemt i maven. Lær udtryk som styrbord, bagbord, lanterne, pælestik og mange andre udtryk, der er gode at kende, når man skal på havet.

Bagerst i bogen findes en liste over alle sejlerudtryk brugt i bogen, så man nemt kan slå op og tjekke. Desuden er der på de allersidste sider infosider fra Dansk Sejlunion, der fortæller om livet i en sejlklub. Her kan børn se billeder af, hvad der foregår i juniorafdelinger i sejlklubber - både på land og på vand.

Bogen er tegnet og fortalt af den norske designer, illustrator og ikke mindst bådmenneske, Jan E. Birkelid . Han har modtaget Gullblyanten og en række andre nationale og internationale udmærkelser for kommunikation og design. Han har desuden sejlet det meste af sit liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Erik Birkelid
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originaltitel: Waldemar, Den ensomme sjøormen i Kattegat
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lise Alring
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Jan Erik Birkelid
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 19 Oct 2010
Oplagsdato: 19 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770903493

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Waldemar, Den ensomme søslange i Kattegat - en spændende historie med rigtige sejlerudtryk Turbine