Troldetårnet

Vis stort billede
Troldetårnet

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Spiser trolde? Og i så fald hvad?
Trolden her i historien vil i hvert fald meget gerne have is og chokolade og kage med lækker, tyk glasur. Men det må den ikke. Trolden skal først spise rugbrød og kylling og pølse og agurk og salat og tomat og banan - siger dens mor.
Trolden bliver SÅ sur! Men så bygger den et KÆMPE tårn af alt det sunde, og så ÆDER den tårnet i en KÆMPE fart, og SÅ ...!
I et særdeles enkelt og mundret sprog og med lige så enkle og farvestærke illustrationer fortæller Kappel & Bregnhøi en historie, der vil blive både nydt og genkendt af alle fra 2 år og opefter.
>>Morsom og vellykket billedbog<<
- Aslan
>>En billedbog for alle små middagsbordsterrorister fra 2-års alderen.
En enkel og lydrig tekst får herligt modspil i enkle og udtryksfulde illustrationer på helt hvid baggrund i en skøn historie om en værre hidsigtrold, som bliver lige præcis så rasende, som kun en 2-årig kan blive det ...
Jeg tror, at denne lille perle af en billedbog godt kunne gå hen og blive en og anden unges yndlingsbog. Den er fuld af energi både i tekst og billeder ... og så er den så enkel og remseagtig, at børn hurtigt selv kan 'læse' den.<<
- Bibliotekslektør
>>En speedet mini-billedbog (...) Troldetårnethar så tegneserieagtigt meget fart på tegning og (tegnet) tekst - i halvdelen af bogen vredet om på siden, kalenderagtigt - at den (vistnok!) opbyggelige morale fuldstændig overdøves, og det er jo god børneboglig teknik (...) og teksten er så punk-økonomisk kort.
Det er en bog, der skal ses for, at den kan læses!<<
- Lars Bukdahl, Weekendavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Kappel
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Rasmus Bregnhøi
Udgiver: Alma
Udgivelsesdato: 14 Jun 2010
Oplagsdato: 14 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772432465

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk