Super-Albert

Vis stort billede
Super-Albert

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Super-Albert Ny billedbog rapporterer fra det ydre rum
I en rumsattelit, der kredser om vores jord, bor drengen Super-Albert. Super-Albert er en superhelt, og han har en super vigtig mission! Det er Super-Albert, der pudser stjernerne, så de glimter fint og klart på himlen (hvis du en nat ikke kan se stjernerne, ligger Super-Albert nok i sengen med halsbetændelse). Det er også Super-Albert, der tjekker børnenes værelser for, om der skulle være uhyrer eller spøgelser i skabe eller under senge (der findes jo ikke spøgelser, men børnene kan alligevel godt lide, at Albert lige tjekker). Super-Albert kommer også med gode drømme, og hvis man ikke kan sove, tyer han til det gode, gamle trick: lidt månestøv i øjnene.
Når alle sover godt, skal Super-Albert skynde sig i super-skole, og bagefter skal han hjem til sin familie. Og så skal Super-Albert i seng – og selv om man er en superhelt, er det stadig dejligt at blive puttet af sin mor og far.
Makkerparret Thierry Robberecht og Philippe Goossens står bag denne flotte, farvestrålende og charmerende fortælling. De har tidligere lavet en række bøger sammen, som også er udkommet på dansk, bl.a. bøgerne om Benny.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thierry Robberecht
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Super-Albert
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Philippe Goossens
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 09 Mar 2010
Oplagsdato: 09 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902564

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk