Slædehundenes suk

Vis stort billede
Slædehundenes suk

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den dansk-grønlandske billedkunstner Naja Abelsen illustrerer børnebog, der tager læseren med på en rejse gennem den storslåede grønlandske natur.

'Suk ...'

Den allermindste slædehund har et stort spørgsmål. Hvorfor sukker slædehunde?

Hverken hans mor eller far kan hjælpe, så den lille slædehund bevæger sig ud på en rejse for at finde et svar. Han møder både den brovtende hvalros, den sky snehare, den store hval og den farlige isbjørn – ja, selv en fanger i kajak bliver spurgt – men til sidst finder slædehunden selv svaret:
Alle de små suk, der kommer ud af snuden på slædehundene, stiger længere og længere op, og højt oppe på den mørke polarhimmel, bliver sukkene til det smukkeste nordlys, der gør alle i lidt bedre humør. Mon ikke det er derfor, slædehundene sukker?

Bogens smukke akvareller af den grønlandske natur og dyreverden er udformet af den dansk-grønlandske billedkunstner Naja Abelsen. Naturen, dyreverdenen og mytologien er en stor inspirationskilde i Naja Abelsens virke, og hun står bl.a. bag flere grønlandske frimærker samt WWFs naturmærke fra 2006. Dette er hendes debut som børnebogsillustrator.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gry Kappel Jensen
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Slædehundenes suk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Naja Abelsen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 20 Apr 2010
Oplagsdato: 20 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902687

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk