Sky får vinger

Vis stort billede
Sky får vinger

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sky er en engel.

Hendes vinger er lige vokset ud. Nu skal hun starte på Skolen for flyvning og magi. Men hun glæder sig ikke.
Denne bog er den første i serien om englen Sky, der er en serie blandt Billebøgerne, som er skrevet af en række erfarne forfattere. Billebøgerne findes i forskellige sværhedsgrader henvendt til børn i indskolingen fra 0. til 3. klasse.
Bag serien står, foruden forlaget, forfatteren Sine Norsahl, der i et enkelt og letlæseligt sprog formidler et genkendeligt indhold. De sjove og farvemættede illustrationer af Tanja Aldebot understøtter forståelsen af teksten – og virker befordrende på læselysten. Desuden har pædagogisk konsulent Lis Pøhler udarbejdet en generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver titel blandt Billebøgerne. Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk, hvor opgaverne også kan udfyldes direkte på siden og printes eller sendes via e-mail.
Billebøgerne er bøger, barnet selv kan læse. Hver serie har sin egen gennemgående hovedperson og sit eget univers. Der er tre sværhedsgrader fra lix 4 til 11, som illustreres af en, to eller tre biller på bøgerne. Sky-serien har tre biller.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sine Norsahl
Sideantal: 38
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Illustreret af: Tanja Aldebot
Udgiver: Turbine
Serie: Billebøgerne
Udgivelsesdato: 01 Jan 2014
Oplagsdato: 01 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771414424

Sprog

Dansk