Sine og Ósk

Vis stort billede
Sine og Ósk

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sines islandske hest Gæfa er blevet 20 år, og hun skal snart på pension.
Derfor skal Sine have en ny ridehest. Ósk på 4 er stor og stærk, men hun har ikke haft en rytter på ryggen endnu. Marian skal ride Ósk til og vænne hende til at gå med sadel og bid. Nu er Sine snart klar til at tage sin første ridetur på Ósk.
Sine og Ósker Marianne Jørgensens nye fotobog i serien Min islandske hest.
Forfatter Marianne Jørgensen har skrevet denne bog, der er flot illustreret med levende fotos af Sine, hendes hest Gæfa og Marian, der skal træne Òsk og lære hende at blive en god ridehest. Disse fotos giver et indblik i livet med en hest, fra den er helt ung og skal rides til, til den bliver gammel og skal på pension. Samtidig får både børn og voksne en indsigt i den proces det er, at tilride og træne en islandsk hest, så man kan bruge den som ridehest. I bogen viser Marian, hvordan man lærer en hest at gå med sadel og rytter, dreje, stoppe og andre basale ting, som er en del af hestens uddannelse.
Bagerst i bogen findes en liste med ordforklaringer og letlæste fakta om islandske heste, hvilket også gør bogen velegnet til selvlæsning og læsetræning. En levende fortælling til højtlæsning om islandske heste for små hesteelskere.
Marianne Jørgensen har tidligere skrevet flere bøger for børn, senest Hiv ind, Jesper! og Py får føl, der er første bog i serien Min islandske hest.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Jørgensen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Marianne Jørgensen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 27 Feb 2013
Oplagsdato: 27 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410600

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk