Oscar på farten

Vis stort billede Tilføj
Oscar på farten

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En kigge-finde-bog: Oscar på farten

Oscar er på farten. Og du skal med! På legepladsen, i svømmehallen, på cykeltur, i cirkus og mange andre steder. Oscar oplever en masse spændende ting. Og alle steder følger katten Misse ham. Kan du hjælpe ham med at finde Misse? Og kan du også finde alle de sjove ting, som Oscar ser på sine ture? Du skal se godt efter!

Bogen En kigge-finde-bog: Oscar på farten er skrevet og tegnet af Liesbet Slegers , som også er kendt for sine bøger om Noa. Illustrationerne er enkelte og farverige, men fyldt med ting, som barnet udfordres med at udpege. Bogen udkommer som nummer to i serien om Oscar, hvor første bog, Oscar og dyrene , følger Oscar rundt blandt de mange forskellige dyr.

Bogen er bygget op omkring udfordrende kigge-finde øvelser, som på en aktiv måde inddrager barnet i læsningen af bogen. Barnet bliver øvet i at iagttage enkelte elementer og bliver derigennem bedre til at danne sig overblik samt tælle, finde forskelle og skelne farver og former.

Spørgsmålene på hver side er markeret med en farve, som gør det nemt og hurtigt at finde de rigtige svar bagerst i bogen på svarsiden, som ligeledes bærer spørgsmålenes symboler.

En kigge-finde-bog for børn fra 3 år, som udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liesbet Slegers
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Zoekboek: Rik op stap
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Liesbet Slegers
Udgiver: Turbine
Serie: En kigge-finde-bog
Udgivelsesdato: 02 Mar 2010
Oplagsdato: 02 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902427

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk