Oliver

Vis stort billede
Oliver

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad gjorde folk i gamle dage, hvis de ikke kunne gå? Oliver er verdens første fortælling om verdens første kørestol.


”Jeg har aldrig kunnet gå på mine egne ben, men da jeg var lille, for længe siden, fandtes der ikke kørestole. Det var i gamle dage, og de var ikke blevet opfundet endnu. Det var ikke så nemt.”
Flyvende stole, delfiner og mekaniske bukser – selv om man ikke kan gå, er der mange måder at komme rundt på. MEN problemerne opstår, når ballonerne sætter sig fast i trætoppene, eller når de mekaniske bukser oser så meget, at det ser ud, som om man bor i en skorsten. Og delfinerne kan vel heller ikke blive boende i badekaret altid, kan de? Oliver bobler af fantasi og opfindsomhed. Og fejlen ved de mange opfindelser er sjovt nok aldrig, at de er for farlige at bruge.
En sjov og opfindsom røverhistorie om et emne, der helt sikkert ikke er skrevet mange billedbøger om. Bogen er skrevet af den norske forfatter Jan Grue, der tidligere har udgivet flere novellesamlinger. Eivind Gulliksens illustrationer er lige så sprudlende som teksten med massevis af farver og detaljer, overraskende perspektiver og forskellige teknikker. Ansigterne du udtryksfulde, og billederne tilfører i lidt kant ved at vise nogle af de farer, som teksten ikke beskæftiger sig med.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Grue
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sara Ejersbo Frederiksen
Illustreret af: Eivind Gulliksen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 09 Feb 2014
Oplagsdato: 09 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771414394

Sprog

Dansk