Ofelia i sne og storm

Vis stort billede Tilføj
Ofelia i sne og storm

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er jul, og det sner.

Men Ofelia er trist. Hun savner mor. Nutella er syg. Og far har kun råd til små gaver. Det bliver den værste jul i hendes liv. Men så sker der noget vildt!
Ofelia i sne og storm er en sjov og letlæst bog om at være forelsket. Bøgerne om Ofelia er en serie blandt Billebøgerne, som er skrevet af en række erfarne forfattere. Billebøgerne findes i forskellige sværhedsgrader henvendt til børn i indskolingen fra 0. til 3. klasse. Bag Ofelia-serien står, foruden forlaget, forfatteren Marie Duedahl, der i et enkelt og letlæseligt sprog formidler et genkendeligt indhold. De sjove og skæve illustrationer af Sidsel Brix understøtter forståelsen af teksten – og virker befordrende på læselysten. Desuden har pædagogisk konsulent Lis Pøhler udarbejdet en generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver titel blandt Billebøgerne. Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk, hvor opgaverne også kan udfyldes direkte på siden og printes eller sendes via e-mail.
Billebøgerne er bøger, barnet selv kan læse. Hver serie har sin egen gennemgående hovedperson og sit eget univers. Der er tre sværhedsgrader fra lix 4 til 11, som illustreres af en, to eller tre biller på bøgerne. Ofelia-serien har tre biller.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Duedahl
Sideantal: 27
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Sidsel Brix
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 01 Jan 2014
Oplagsdato: 01 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771414455

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk