Når alle sover

Vis stort billede
Når alle sover

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Når alle sover er en magisk fortælling om et usædvanligt venskab og om de udfordringer, man står overfor, når man begynder at omgås store, pelsklædte monstre.


Først skal vi lære et nyt ord: VANDAL. En vandal er en, der godt kan lide at ødelægge ting. Så ved du det.
Murielle kender alt til vandaler. Hun bor i en lille by, som ligner mange andre byer. Det er flinke folk, som bor her. Ordentlige folk. De børster tænder hver aften og går ind for genbrug. Men om natten sker der noget meget mærkeligt. Om natten, når alle sover. Og drømmer om det, de nu drømmer om. Så kommer Boba. Boba river alt det ned, han får øje på. Markiser, lygtepæle og meget mere. Han er tredive meter høj og har pels. (Kan du ikke se det for dig? Så kig i Boba-skalaen bagerst i bogen.) Ingen ved, hvad der sker om natten. Ingen ser det. Alle sover fra larmen. Næsten alle …
Når alle sover er en fantasifuld og magisk billedbog med en meget stærk og usædvanlig fortælling, der vil blive hængende ved læseren længe efter sidste side er vendt. Bogen er skrevet af den norske forfatter og journalist Nicolai Houm og sikrede ham en nominering til kulturministeriets billedbogspris i hjemlandet. Han har desuden udgivet en roman og en novellesamling, som er blevet filmatiseret i 2012.
Når alle sover er illustreret af prisbelønnede Rune Markhus, der i denne bog har skabt et unikt og stemningsfuldt univers. Illustrationerne er humoristiske med enkle, tegneserieinspirerede figurer. Hans streg er sikker, elegant og præcis, kontrastfuldt dekoreret med grafiske farveflader.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicolai Houm
Sideantal: 52
Sprog: Dansk
Originaltitel: Når alle sover
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sara Ejersbo Frederiksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rune Markhus
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 27 Jan 2014
Oplagsdato: 27 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771414035

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk