Missionen

Vis stort billede Tilføj
Missionen

270,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

MISSIONEN: ÅBN DØREN, FØLG KORTET OG RED KONGEN!

To børn søger ly for regnen, da noget forunderligt pludselig sker… En dør til eventyrets verden åbner sig og ud træder en konge. Han når kun lige præcis at række børnene et kort, inden han brutalt bliver revet tilbage gennem døren af uniformerede soldater, og døren bliver smækket igen. Børnene bliver nødt til at redde kongen! Men hvordan? Ved hjælp af to nøgler, som de lynhurtigt tegner, åbner de døren til eventyrets verden, og med kongens kort som vejledning begiver de sig ud på en mission for at redde kongen: Ind gennem døren, dybt ned i havet, gennem et tropisk landskab og over en bro højt oppe mellem skyerne…

Missionen er en smuk og fantasifuld fortælling, som i den grad understreger rigtigheden i den gamle talemåde: ”Et billede kan sige mere end tusind ord”. Bogen er anden del af den kritikerroste trilogi, hvoraf første del Rejsen, som udkom på ABC Forlag i 2015, modtog den prestigefyldte amerikanske billedbogspris Caldecott Honor i 2014.

Aaron Becker (f. 1974) debuterede i 2013 som billedbogskunstner med Rejsen, men han er langtfra nogen nybegynder. Han har tidligere arbejdet for filmstudier som Lucasfilm, Disney og Pixar med storfilm som Polarekspressen og Biler. Becker har rejst meget rundt i verden og har boet i både Japan og Østafrika men bor nu i Massachusetts med sin familie, hvor han arbejder med tredje del af trilogien, Hjemkomsten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Aaron Becker
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Aaron Becker
Originaltitel: QUEST
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Flemming Møldrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Aaron Becker
Udgiver: Abc Forlag
Bredde: 280 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 477 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2016
Oplagsdato: 20 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779163690

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk