Messi og Mysteriet - Den kidnappede kat

Vis stort billede
Messi og Mysteriet - Den kidnappede kat

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den lille kat Messi sidder tit i sine egne tankeruden at ænse, hvad der foregår omkring ham, og på vej hjem til sin bedstemor ogbedstefar bliver han væk fra sin familie og ender i et tog mod Helsinki. Hermøder Messi den kulsorte kat Mysteriet, som elsker at leve livet farligt.

Mysterietlover at følge Messi hjem, og Messi kan mærke spændingen. Han kan bare mærke,at et stort eventyr står for døren og hans indre hemmelige agent vågner op til dåd.

Detgår over stok og sten for de to katte, Messi og Mysteriet, som på turen hjemtil bedstemor og bedstefar også lige leder efter en blå kat, der er blevetkidnappet fra et ægtepar i Helsinki …

Finderde to katte mon den kidnappede kat? Og kommer Messi nogensinde hjem til sinfamilie igen?

Bogenom Messi og Mysteriet er en vidunderlig skør og finurlig billedbog.Illustrationerne er holdt i klare farve, som giver dem en masse udstråling ogliv.

NinkaReittu står bag tekst og illustration. Hun bor i Finland, er uddannetillustrator og kunsthåndværker. Hun har illustreret flere bøger og underviserogså på en billedskole. Hendes bøger om Messi og Mysteriet er udkommet i flerelande, og Turbine forlaget har også en mere på vej om de to katte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Den kidnappede kat
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originaltitel: Messi ja Mysteeri
Originalsprog: Finsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Solveig Jersin Vingborg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 215 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 01 Jun 2016
Oplagsdato: 01 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607147

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk