Messi og Mysteriet - Den forsvundne fiskerobot

Vis stort billede
Messi og Mysteriet - Den forsvundne fiskerobot

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Messis far har brugt lang tid på at bygge enfiskerobot. Da den endelig er færdig bliver det fejret med en stor fest. Selvden gamle eneboer Møtte møder op til festen. Festen dør ud, gæsterne går hjemog Messi får til opgave at låse skuret, hvor fiskerobotten bliver opbevaret.

Næstenmorgen vil far afprøve fiskerobotten, men skuret er tomt. Fiskerobotten er pistvæk. Alle leder, men ingen kan finde den. Da det bliver nat, beslutter Messisig for at tage ud og lede igen. Det er mørkt, og han bliver lidt bange. Så hanønsker sig af hele sit hjerte, at hans ven Mysteriet skal komme og hjælpe ham.Og hun kommer!

Messislillesøster, Kørvel, har sneget sig med på eventyret uden Messi har opdagetdet.

Sammentager Mysteriet, Messi og Kørvel ud forat lede efter den forsvundne fiskerobot. Det bliver et eventyr, hvor de bådemøder en ildflue, falder i søen, ser nordlys og får sig en rigtig storoverraskelse. Men finder de mon fiskerobotten? Og kan de finde hjem igen?

Bogenom Messi og Mysteriet er en vidunderlig skør og finurlig billedbog.Illustrationerne er holdt i klare farve, som giver dem en masse udstråling ogliv.

NinkaReittu står bag tekst og illustration. Hun bor i Finland, er uddannetillustrator og kunsthåndværker. Hun har illustreret flere bøger og underviserogså på en billedskole. Hendes bøger om Messi og Mysteriet er udkommet i flerelande, og Turbine forlaget har også netop udgivet Messi og Mysteriet – Den kidnappede kat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Den forsvundne fiskerobot
Sideantal: 38
Sprog: Dansk
Originaltitel: Messi ja Mysteeri
Originalsprog: Finsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Solveig Jersin Vingborg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 215 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 15 Jun 2016
Oplagsdato: 15 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607154

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Messi og Mysteriet - Den forsvundne fiskerobot Turbine