Lyset der ikke ville gå ud

Vis stort billede Tilføj
Lyset der ikke ville gå ud

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hjertevarmt eventyr om et ukueligt lys:
Lyset der ikke ville gå ud

I anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag blev der i 2005 udskrevet en eventyrkonkurrence om at skrive det bedste eventyr i H. C. Andersens ånd. Et eventyr i flere lag, som kunne forstås af både børn og voksne. Kirsten Ahlburgbidrog med sit eventyr Lyset der ikke ville gå udog vandt blandt 126 indsendte eventyr hovedpræmien med det bedste eventyr. Udvalget skrev som begrundelse:
>>Vinder af konkurrencen er Kirsten Ahlburg med eventyret 'Lyset der ikke ville gå ud'. Det er en gribende fortælling om en ensom gammel dame, der får et lys i fødselsdagsgave af sit barnebarn. Lyset har menneskelige egenskaber og kan ikke gå ud. I løbet af dets levetid får dets flamme oplyst den gamle dames sind, således at hun, da lyset endelig dør ud, er i stand til at møde livet igen med glæde og taknemmelighed. Med både sproglig og litterær tæft taler Ahlburg, helt i Andersens ånd, til både børn og voksne med en enkelhed og en menneskelig varme, som vækker dybe følelser hos læseren.<<
Eventyret blev udgivet sammen med forfatterens nye eventyr under titlen Lyset der ikke ville gå ud – og andre eventyri 2007.
Eventyret udkommer nu i en bearbejdet udgave for børn i billedbogsudgave. Bogen er illustreret med charmerende tegninger af Susanna Hartmann, som tidligere har illustreret mange af H.C. Andersens eventyr.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Ahlburg
Sideantal: 33
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Susanna Hartmann
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 02 Nov 2011
Oplagsdato: 02 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906074

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk