Lille-STOR

Vis stort billede
Lille-STOR

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Når jeg kigger på stjernerne, føler jeg mig lille.
Når jeg drømmer, at jeg er astronaut, føler jeg mig stor.

”Lille-STOR” er en sød og varm billedbog om de øjeblikke, hvor vi alle kan føle os både små og store. Bogen henvender sig til de yngste læsere og beskriver enkelt og vedkommende en række genkendelige situationer for barnet.
Det er hverdagens små udfordringer og sejre, der er i fokus, og som vil tilbyde barnet muligheden for identifikation og for at få sat ord på sine følelser. Illustrationernes naivitet taler direkte til barnet og underbygger bogens stemning.
Om forfatter og illustrator
Malene Fenger-Grøndahl (f. 1976) er uddannet journalist og arbejder som forfatter og foredragsholder. Hun har foruden børnebøger også skrevet og bidraget til en række faglitterære bøger, bl.a. rejsebøger og undervisningsbøger til folkeskole og gymnasium.
Maj Olika, (f. 1965) er illustrator, fotograf, billedkunstner og grafiker og arbejder til daglig som leder af Frelsens Hærs Genbrugsbutik i Aarhus. I 2003 illustrerede hun sin første børnebog, skrevet af Kim Fupz Aakeson, og har nu ni børnebøger bag sig. De sidste fire i samarbejde med Malene Fenger-Grøndahl.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Maj Olika
Udgiver: Turbine
Bredde: 171 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 8 mm
Udgivelsesdato: 25 Mar 2015
Oplagsdato: 25 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601053

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk