Lille Muldvarp og den grønne stjerne

Vis stort billede Tilføj
Lille Muldvarp og den grønne stjerne

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I flere årtier har Lille Muldvarp været en lille, men højt elsket figur på alverdens børneværelser. I alt er der solgt mere end 5 millionerbøger i 16 lande, og i 80 lande rundt omkring i verden er Lille Muldvarpi fast rotation på børnekanalerne.

Sidste år udkom tre af de klassiske historier endelig på dansk, og nufølger endnu to bøger, som for de voksne vil være ren nostalgi, og forde nye og helt små læsere vil være et kært møde med nogle enklehistorier fyldt med fantasi og ren livsglæde.

I "Lille Muldvarp og den grønne stjerne" er Lille Muldvarp i gang med forårsrengøringen, da den pludselig finder en grøn sten, der er så smukog skinnende, at den fortjener en plads på himlen mellem allestjernerne. Men hvordan får man en sten op på himlen? Heldigvis har Lille Muldvarp alle sine gode venner i skoven, og snart får den hjælp afbåde frøerne, fuglene og selveste månen.

Lille Muldvarp er tegnet af tjekken Zdenek Miler og dukkede første gangop i den prisvindende tegnefilm "Hvordan Lille Muldvarp fik sine bukser"i 1956. Miler døde i december 2011 i en alder af 90 år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eduard Petiska
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 200 mm
Højde: 261 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 318 g
Udgivelsesdato: 09 Apr 2013
Oplagsdato: 09 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740008661

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Lille Muldvarp og den grønne stjerne Politikens Forlag