Lille Anna 1-6 (DISPLAY MED 24 EKS.) Pris pr. stk. 29,95 - Alvildas stjernebøger, serie 02

Lille Anna 1-6 (DISPLAY MED 24 EKS.) Pris pr. stk. 29,95 - Alvildas stjernebøger, serie 02 Forstør

718,80 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Atjuh, sagde Lille Anna

Lille Anna var skrækkelig forkølet. Hun var nødt til at ligge i sengen med halstørklæde om halsen. Hun nøs og nøs. Den Lange Mand stak hovedet ind gennem vinduet, for at Lille Anna ikke skulle være alene. "Pas på," sagde Lille Anna, "nu nyser jeg!" Og så nøs hun Den Lange Mands hat væk.

Kom og hjælp mig, Lille Anna.

En dag, da Den Lange Mand sad under et træ og sov, mærkede han, at noget bevægede sig i hans store lomme. "Kom og hjælp mig, Lille Anna! Der er noget i min lomme.""Pyt, det er jo bare en skildpadde," sagde Lille Anna. "Den kan bo i min reol."Hvad mon Den Lange Mand ellers har i lommen?

Hokus pokus, Lille Anna

En aften, hvor lille Annas mor og far gik i biografen, skulle Den Lange Mand være babysitter. Han var så lang, at der ikke var plads til ham i Annas værelse. Hans fødder måtte blive uden for huset. Han måtte ligge med knæene i køkkenet og maven i stuen. Men alligevel var han rigtig dygtig til at passe Lille Anna - for han kunne nemlig trylle! Hokus pokus!

Hvad tror du, Lille Anna så?

En dag Lille Anna gik hen ad gaden, mødte hun en stor, lang mand.Han var så lang, at der ikke var plads til ham på papiret. Han havde en grøn hat, og den fik Lille Anna lov at sidde på. Den lange mand satte hatten med Lille Anna på hovedet. Og det var sjovt, for så kunne Lille Anna se langt, langt væk. Hvad tror du, hun så?

Lille Annas bold

Lille Anna leger med sin store, gule bold.Og Lille Anna leger med sin lille, røde bold.Lille Anna leger med andre runde ting - pludselig er de væk!Hjælp Lille Anna med at finde dem igen.

Lille Anna flytter ting

Lille Annas bold ligger på hylden. Lille Annas bamse sidder på stolen. Lille Annas potte står på badeværelset. Men så får Lille Anna lyst til at narre mor, og så flytter Lille Anna rundt på alle sine ting.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Inger Sandberg / Lasse Sandberg
Sideantal: 24
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Inger Sandberg
Originaltitel: Lilla Anna
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Inger Sandberg
Tegnet af: Inger Sandberg
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 152 mm
Højde: 170 mm
Dybde: 147 mm
Vægt: 2070 g
Serie: Alvildas stjernebøger
Udgivelsesdato: 08 Aug 2012
Oplagsdato: 08 Aug 2012
Varefakta
Reference

b-9788771052886

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Lille Anna 1-6 (DISPLAY MED 24 EKS.) Pris pr. stk. 29,95 - Alvildas stjernebøger, serie 02 Forlaget Alvilda