Lad mig være! - Lotte lærer at sige fra

Vis stort billede
Lad mig være! - Lotte lærer at sige fra

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sommetider vil Lotte gerne have lov at være i fred. Være alene på badeværelset eller på sit værelse uden at hendes storesøster Anna kommer brasende ind og forstyrrer. Og hun vil i hvert fald selv bestemme, hvem der rører ved hende og hvem der kysser hende. Men det er lidt svært at få sagt.
Da Lotte endelig beder om ikke at blive forstyrret, når hun er i bad, siger Mor bare: Naturligvis! Undskyld, at vi ikke tænkte på det.
Lotte kan mærke, at hendes mening betyder noget og hun bliver mere modig. Så modig at hun igen tør gå ind i dyrehandelen...
Styrkelsen af barnets selvværd og dets bevidsthed om retten til at bestemme over sin egen krop, er et vigtigt skridt i retning mod at hindre overgreb mod børn. Lad mig væreskildrer den 6årige pige Lotte i dagligdags - og for hende - grænseoverskridende situationer, hvor hun må lære at sige fra.
Et godt oplæg til en snak om rettigheder, privatliv og grænser. Hvilke hensyn bør man tage til hinanden i familien, i skolen eller andre steder hvor flere mennesker skal trives sammen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jana Frey
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originaltitel: Jetzt ist Schluss, Ich will kein Kuss!
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lena Lamberth
Oplag: 1
Udgave: 2
Illustreret af: Betina Gotzen-Beek
Udgiver: Lamberth
Bredde: 224 mm
Højde: 294 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 451 g
Udgivelsesdato: 09 Mar 2014
Oplagsdato: 09 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778688934

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Lad mig være! - Lotte lærer at sige fra Lamberth