Krokodilletyven

Vis stort billede Tilføj
Krokodilletyven

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Eventyrlig og charmerende illustreret fortælling om venskab, respekt og om at gøre det forkerte.
Odd er nederst i fødekæden - både i klassen, hvor han altid bliver valgt sidst til rundbold, og derhjemme, hvor mor og far virker lidt mere interesserede i storebrors fodboldresultater og storesøsters hamster end i Odds mange bekymringer. Odd er nemlig bange for de fleste ting.
En dag tager klassen på udflugt til Akvariet, og her møder Odd den seje reptilchef, Rolf Lange. Rolf er ikke bange for noget som helst, og han håndterer farlige slanger og krokodiller, som om de var tøjdyr. Odd får en idé – måske ville han blive lige så sej og frygtløs som Rolf, hvis han havde en krokodille som sin bedste ven? Odd erfarer dog hurtigt, at krokodillepasning ikke er helt så nemt, som det ser ud til.
Krokodilletyven er skrevet af norske Taran Bjørnstad, forfatter til flere prisbelønnede ungdomsbøger, og smukt illustreret af Christoffer Grav. Bogen er en stor succes i Norge, hvor den har charmeret adskillige børn og deres højtlæsende voksne med sit tankevækkende sprog og spændende historie om den bekymrede Odd og hans krokodilleven, Takke.
Taran Bjørnstad blev inspireret til Krokodilletyven, da en mand brød ind på Akvariet i Bergen i 2008 og stjal en krokodille. Heldigvis kom krokodillen hjem i god behold, og Bjørnstad har da også lavet en lille hilsen til tyven bagerst i bogen: ”Godt, at du gav Takke tilbage igen, og at du aldrig gør det mere!”

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Taran Bjørnstad
Sideantal: 130
Sprog: Dansk
Originaltitel: krokodilletyven
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lisette Agerbo Holm
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Christoffer Grav
Udgiver: Turbine
Bredde: 222 mm
Højde: 262 mm
Dybde: 15 mm
Udgivelsesdato: 03 May 2015
Oplagsdato: 03 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601923

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk