Krigen

Vis stort billede Tilføj
Krigen

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Krigen er en barsk og hjerteskærende børnebilledbog om en skilsmisse set fra barnets perspektiv. Julie bor med sin far og mor og to brødre og har et trygt liv. Julie kender kun krig fra billeder i TV og i aviser.

Men en dag flytter krigen ind i Julies liv, da hendes forældre begynder at skændes og detender med at faren flytter ud af huset og danner en ny familie. Det føles præcis som den brutale krig, Julie kender fra fjernsynet med pigtråd og bomber og knusen og trampen. Kan man blive glad igen efter en skilsmisse? Kan man få krigens billeder ud af sit hjerte?
Krigen er nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris.
FORFATTEREN: Gro Dahle er norsk forfatter, født i 1962. Hun har et langt forfatterskab bag sig, der genremæssigt rummer både børnebilledbøger, digte, noveller og romaner. En del af hendes bøger er oversat til dansk, herunder Silkesød og Vrede mand, som er udgivet på ALFA. Gro Dahle har modtaget mange priser og anmelderroser for sit forfatterskab. Bla Brageprisen for Silkesød, som er Norges fornemmestebørnelitteraturpris og Krigen er nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris.
ILLUSTRATOREN: Kaia Dahle Nyhus er født i 1990 og uddannet fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun er en talentfuld illustrator og animator og allerede som barn vandt hun Amandusprisen for sin kortfilm Anorexia. Kaia Dahle Nyhus har illustreret Krigen til sin mors tekst, og fik Kulturdepartementets illustrasjonspris for værket.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gro Dahle
Sideantal: 54
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Kaia Dahle Nyhus
Udgiver: Alfa
Bredde: 257 mm
Højde: 272 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 582 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2014
Oplagsdato: 20 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150919

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk