Kongen af det ydre rum

Vis stort billede
Kongen af det ydre rum

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Jeg vil lave tusind af mine mægtige moserbotter og erobre hele universet. Plus nogle andre steder, vi ikke har opdaget endnu.”


Rex ser muligvis lille ud, men han har store planer om at erobre selv de fjerneste afkroge af det ydre rum! Snart vil hele universet kende hans navn.
Jonny Duddle er forfatteren og illustratoren bag denne farverige billedbog om drengen Rex, der har en stor fantasi og mindst lige så store ambitioner. Bogen er fyldt med sjove replikker og humoristiske, 3D-agtige illustrationer, som børn og voksne sammen kan gå på opdagelse i igen og igen. De mange detaljer samt en stor folde-ud-side aktiverer barnet og gør bogens univers levende.
I 2012 modtog Jonny Duddle prisen Waterstone’s Children’s Book Award for bedste nye billedbog.Jonny Duddle er også udkommet på dansk med Monsterbogen - tips og tricks, Sørøverne flytter ind og senest Gigantosaurus.
Fra lektørudtalelsen: ”En meget fin billedbog i tegneserieagtig stil for de 5-9-årige drenge især, om drengen Rex, der vil herske over hele universet. Billedbogen vil kunne bidrage med noget nyt til målgruppen”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonny Duddle
Sideantal: 38
Sprog: Dansk
Originaltitel: The King of Space
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Emma Alnor
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 11 Sep 2013
Oplagsdato: 11 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771413052

Sprog

Dansk