Kalle og Palles sære opfindelser gennem tiderne

Vis stort billede
Kalle og Palles sære opfindelser gennem tiderne

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kalle og Palles sære opfindelser gennem tiderne undersøger de vigtigste opfindelser fra stenalderen til nutiden, men samtidig er der, som altid i Kalle og Palles univers, også plads til at undre sig og bruge sin fantasi.

Kalle og Palle synes, at en hjerne fra Særlinge i tidernes løb ville have været til stor hjælp i udviklingen af alle mulige apparater . For hvordan i alverden klarede egypterne morgentoilettet uden ”den oldægyptiske morgenstarter”? Eller hvorfor byggede romerne ikke bare én kæmpestatue, som de så kunne forme, efter hvem der nu end var kejser? – Romerne manglede helt klart et ”kejsersamlesæt”. Og hvad med nutiden – hvorfor kan man ikke købe jetmotorer i supermarkedet? Det ville være supernemt med et ”jetmotorsæt til ethvert hjem”.

Aino Havukainen og Sami Toivonen, der vandt Finlandia Junior-prisen i 2007 for netop Kalle og Palle-bøgerne, har skrevet og illustreret en fantastisk detaljeret bog, der er supersjov underholdning for både børn og voksne.

I samme serie findes også: Kalle og Palle i rummet, Kalle og Palle udenfor, Vera besøger dyrene på gården, Vera i køkkenet, Vera skal til lægen, Veras store bog om maskiner, Kalle og Palle som superhelte, Kalle og Palle i børnehave, Kalle og Palles sære bog om søvn, Kalle og Palles sære opfindelser, Kalle og Palle på arbejde

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sami Toivonen / Aino Havukainen
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originalsprog: Finsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Siri Nordborg Møller
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 21 Dec 2014
Oplagsdato: 21 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418538

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Kalle og Palles sære opfindelser gennem tiderne Turbine