Jeg ser, jeg ser

Vis stort billede
Jeg ser, jeg ser

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Edward vil ikke have briller. Han er bange for, at alle vil grine ad ham. Men i brillebutikken fortæller den venlige dame ham en hemmelighed: Med briller vil Edward kunne se helt særlige ting, som andre ikke kan se. Og ganske rigtigt – da Edward kigger sig omkring med sine nye briller, ser verden pludselig helt anderledes og spændende ud. Han får øje på selv de mindste detaljer, f.eks. de små myrer, der følger ham i skole, på fuglereden højt oppe i træet og på de sjove figurer i skyerne. Og også på de søde fregner på Lindas kind. Det varer ikke længe, før Edward har glemt alt om sine bekymringer.

Pimm van Hest tager med Jeg ser, jeg ser fat i den følsomme situation, det er, når man skal have briller. Set gennem drengen Edwards øjne giver han et rørende billede af de tanker, der går forud for og følger efter besøget i brillebutikken. Historien er illustreret af Nynke Talsma, der med sine poetiske billeder formår at fange Edwards nye verden med flotte farver og smukke detaljer.

Jeg ser, jeg ser er en god indgang til et svært emne og er egnet til børn fra fem år og op – også selvom de ikke bruger briller. For der er masser at opdage, hvis bare man ser godt efter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pimm van Hest
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ik zie, ik zie
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Nynke Talsma
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 21 Dec 2014
Oplagsdato: 21 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419962

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk