Jeg kan alt!

Vis stort billede
Jeg kan alt!

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Grævlingen Frede har et lyst syn på tilværelsen. Alt kan lade sig gøre, synes han at mene. Den ene dag vil han lære at flyve, den anden dag mener han, at han kan gå på vandet. Og selv om det sjældent ender som planlagt, finder Frede noget godt i enhver situation.
>>Sig mig, har I nogensinde set noget så skønt?<< spørger Frede glad, når han ender i en busk eller i en mudderpøl eller på bunden af dammen.
En dag er Fredes bedste ven, fuglen Kabum, ikke at finde nogen steder. Frede beslutter sig for at lede efter ham. Og heldigvis lader Frede sig ikke stoppe af sine egne begrænsninger: >>Jeg kan alt!<< råber Frede og kravler til tops i det nærmeste træ for at se efter Kabum. Hvad er der sket med Fredes ven?
En sød fortælling om en herlig optimistisk antihelt, der ender med at redde dagen. Og om hans overbærende venner, der altid er der til at sørge for, at det ikke ender helt galt. Den charmerende historie er skrevet af Heinz Janisch med illustrationer af Helga Bansch. Makkerparret har tidligere lavet billedbøger sammen, senest er Broenudkommet på dansk i 2011.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heinz Janisch
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ich kann alles!
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Helga Bansch
Udgiver: Turbine
Bredde: 210 mm
Højde: 280 mm
Vægt: 260 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909242

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk