Jeg er sygeplejerske

Vis stort billede
Jeg er sygeplejerske

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mon jeg kan blive sygeplejerske, når jeg bliver stor?
Hvad laver sygeplejersken, når hun er på arbejde? Liesbet Slegersserie Jeg er … giver de mindre børn indblik i forskellige jobfunktioner. I samme serie er senest udgivet; Jeg er bager, Jeg er dyrlægeog Jeg er arkæolog.
Når du bliver syg og skal på sygehuset, er det blandt andet sygeplejersken, der passer dig. Det er sygeplejersken, der sørger for, at patienterne får deres medicin, får renset deres sår eller får en ny forbinding på. Sygeplejersken klarer det hele! Hun løber rundt hele dagen og arbejder på forskellige tidspunkter, nogle gange endda om natten. Sygeplejersken kan også arbejde mange andre steder end på sygehuset. I bogen kan man læse om alle de forskellige ting, sygeplejersken kan, og illustrationerne viser nogle af de ting, hun kan få brug for på sit arbejde.
Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Børnene præsenteres både for letgenkendelige detaljer fra fx sygeplejerskens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liesbet Slegers
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: De verpleegster
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marie Brocks Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Liesbet Slegers
Udgiver: Turbine
Bredde: 255 mm
Højde: 267 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 17 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770907170

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk