Jeg er skraldemand

Vis stort billede
Jeg er skraldemand

298,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med skraldemanden på arbejde.
Hvad bliver der mon af skraldet, når skraldemanden kører væk med det i sin store skraldebil? Liesbet Slegersserie Jeg er … giver de mindre børn indblik i forskellige jobfunktioner. I samme serie er senest udgivet Jeg er bager, Jeg er dyrlægeog Jeg er arkæolog.

Skraldemanden sørger for, at gader og veje er pæne og rene. Han står tidligt op og kører af sted i sin store skraldevogn. Han har en kalender, så han kan se, hvilke skraldespande der skal tømmes i dag. Men ikke alt skrald går til spilde. Gammelt papir kan bruges igen til æggebakker og køkkenruller. Gammelt glas bliver smeltet om til nye syltetøjsglas og flasker. I Jeg er skraldemand kan man læse om skraldemandens arbejde, men det er også en lærerig fortælling om, hvad der sker med skraldet, når man har smidt det ud.
Bagerst i bogen er der infosider, hvor børnene kan lære mere om, hvordan man sorterer sit skrald, hvad der kan genbruges, og hvordan man undgår for meget skrald.
Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Børnene præsenteres både for letgenkendelige detaljer fra fx skraldemandens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liesbet Slegers
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: De vuilnisman
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Liesbet Slegers
Udgiver: Turbine
Bredde: 255 mm
Højde: 267 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 09 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906029

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk