Jeg er læge

Vis stort billede
Jeg er læge

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lægen ved rigtig mange ting om vores kroppe. Hun ved for eksempel, hvilke sygdomme der findes. Og hun ved også, hvordan man kan gøre folk raske, hvis de er blevet syge. Feber, smerter, sår, benbrud, medicin og vaccinationer – lægen kender til det hele. Når lægen undersøger sine patienter, bruger hun sine særlige lægeinstrumenter. Hun har også lægeinstrumenter, som hjælper patienterne til at blive raske igen, når lægen har fundet ud af, hvad de fejler.

Hvor er det godt, at lægen findes. For så kan hun også hjælpe dig, hvis du engang bliver syg.

”Jeg er læge” er en spændende og lærerig bog om læger og deres arbejde fortalt i børnehøjde. Den giver et interessant og underholdende indblik i lægens arbejde og hverdag. For hvad mon hende din læge egentlig går og laver, når hun er på arbejde? Hvordan gør lægen folk raske, når de er blevet syge, og hvilke slags læger findes der egentlig?

Serien ”Jeg er …” er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der i Danmark blandt andet er kendt for bøgerne om Nanna og Noa. I ”Jeg er …”-serien beskrives de forskellige professioner gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i skønne og stærke farver. Børnene præsenteres både for velkendte detaljer fra lægens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt på informativ og afmystificerende vis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liesbet Slegers
Sideantal: 26
Sprog: Dansk
Originaltitel: De dokter
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Katrine Mathiesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Dec 2014
Oplagsdato: 29 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419986

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk