Ib er et æg

Vis stort billede
Ib er et æg

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
"... historiens ... gennemført vidunderlige slutning skal ikke afsløres. Blot skal det nævnes, at det næstsidste opslag er lige dele forløsende og mesterligt." - Berlingske, 5 STJERNER
"... stor ømhed og herlig forundring på det ene elegant farvede opslag efter det næste." - Politiken, 5 HJERTER

"... en filosofisk og fremragende billedbog med flere lag. (...) Bogen kan og skal læses igen og igen. Lisa Aisato's illustrationer er helt unikke."
- Æseløre.dk.
"En skøn og helstøbt billedbog, som giver plads til eftertanke og en god følelse i maven." - DBC (Dansk BilioteksCenter).
Ib kan ikke lege ligesom andre børn, for hans hoved er et æg og kan nemt gå i stykker. Hver morgen må Ib pakke sit hoved ind i håndklæder og en tehætte. I skolen må han pjække fra idræt, og i skoven går han med paraply for ikke at få grankogler i hovedet. Men så møder han Sif.
En fængslende historie der på én gang er både trist, smuk, poetisk, absurd og morsom. Lisa Aisato (f. 1981) er kunstner, forfatter og illustrator, og er blevet kaldt "det nyeste stjerneskud" inden for norske billedbøger. Hun arbejder som illustrator for flere af de store norske forlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisa Aisato
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originaltitel: Odd er et egg
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Hugin Eide
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Lisa Aisato
Udgiver: Torgard
Bredde: 236 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 393 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2014
Oplagsdato: 19 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792286376

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk