Hvordan fru G. blev så gnaven ... - ... og hvorfor hun ikke er gnaven længere

Vis stort billede
Hvordan fru G. blev så gnaven ... - ... og hvorfor hun ikke er gnaven længere

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fru G. bor på 1. sal i vores hus. Alle kender fru G., og alle er bange for hende. Især børnene er meget bange for fru G. Men de voksne er også bange for hende. Fru G. har dog ikke altid været så gnaven og uvenlig.
Engang for meget længe siden, var fru G. ikke en gnaven, gammel dame. Engang var hun en flink, lille pige, som hed Katja, og som elskede at cykle. Men dengang var de andre børn ikke altid så flinke ved hende. Somme tider kunne de finde på at drille Katja, låne hendes legetøj uden at spørge om lov eller endda glemme hende udenfor, når de legede gemmeleg.
Nu er Katja blevet voksen, så nu hedder hun ikke længere Katja, men fru G. Fru G. er ikke særlig venlig. Faktisk er hun næsten altid gnaven og sur. Og så hader hun børn. ALLE børn! Men en dag møder fru G. en lille pige, som er anderledes. Fru G. og den lille pige bliver gode venner. De bygger sandslotte sammen og leger gemmeleg, og pludselig en dag er den gnavne, gamle fru G. begyndt at smile igen.
Hvordan fru G. blev så gnaven er en sød og hjertevarm fortælling om venskab og ensomhed fortalt i børnehøjde. Forfatteren til bogen er Sonja Bougaeva, som også har illustreret fortællingen med skønne og illustrative tegninger, som supplerer fortællingen på fineste vis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sonja Bougaeva
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Wie Frau B. so Böse wurde ...
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Katrine Mathiesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 276 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 8 mm
Udgivelsesdato: 06 Apr 2015
Oplagsdato: 06 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600995

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hvordan fru G. blev så gnaven ... - ... og hvorfor hun ikke er gnaven længere Turbine