Hovsa!

Hovsa! Forstør

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En billedbog om hovsaløsninger
Billedbogen Hovsa!af den flamske illustrator Leo Timmerser en fantastisk og meget flot billedbog, hvis man er 2-3 år gammel, elsker fart og kan se komikken i en historie, hvor en lille gris bringer sig ud i sjove farlige situationer. At billedbogen samtidig er produceret med sans for drama og i overdådige farver gør ikke oplevelsen mindre.
Selve fortællingen er uhyre simpel. Den fortæller ganske enkelt om en lille gris, der kører i kælk ned ad en stor bakke. Undervejs kommer han ud for farlige situationer, hvor han bogstaveligt talt skal finde HOVSA-løsninger – og enten skal dreje udenom, under eller hoppe over. Således er bogen også velegnet som begrebs- og afstandslære for helt små børn.
Bogen er tegnet i 3D-stil, der minder om den stil, man finder i computeranimationer. Illustrator er den internationalt kendte illustrator Leo Timmers, der også har illustreret Hvem kører?og den formidable billedbog Jeg er kongen, der udkom på dansk i 2007. Dybhavsdoktor Dannyer en anden af hans meget flotte billedbøger, der også er udkommet på dansk.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Leo Timmers
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Oei!
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulrik T. Skafte
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Leo Timmers
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 03 Dec 2008
Oplagsdato: 03 Dec 2008
Varefakta
Reference

b-9788792389473

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk