Hovsa!

Vis stort billede
Hovsa!

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En billedbog om hovsaløsninger
Billedbogen Hovsa!af den flamske illustrator Leo Timmerser en fantastisk og meget flot billedbog, hvis man er 2-3 år gammel, elsker fart og kan se komikken i en historie, hvor en lille gris bringer sig ud i sjove farlige situationer. At billedbogen samtidig er produceret med sans for drama og i overdådige farver gør ikke oplevelsen mindre.
Selve fortællingen er uhyre simpel. Den fortæller ganske enkelt om en lille gris, der kører i kælk ned ad en stor bakke. Undervejs kommer han ud for farlige situationer, hvor han bogstaveligt talt skal finde HOVSA-løsninger – og enten skal dreje udenom, under eller hoppe over. Således er bogen også velegnet som begrebs- og afstandslære for helt små børn.
Bogen er tegnet i 3D-stil, der minder om den stil, man finder i computeranimationer. Illustrator er den internationalt kendte illustrator Leo Timmers, der også har illustreret Hvem kører?og den formidable billedbog Jeg er kongen, der udkom på dansk i 2007. Dybhavsdoktor Dannyer en anden af hans meget flotte billedbøger, der også er udkommet på dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leo Timmers
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Oei!
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulrik T. Skafte
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Leo Timmers
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 03 Dec 2008
Oplagsdato: 03 Dec 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792389473

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk