Godmorgen & Godnat - Salmer for de mindste

Godmorgen & Godnat - Salmer for de mindste Forstør

128,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
En skatkiste. Det er hvad den danske salmetradition er. Og de 10 salmer i Godmorgen & Godnat er nogle af de mest kendte og elskede salmer fra skattekisten. Det er salmer som mange børn (og forældre) kender fra babysalmesang eller har fået sunget som godnatsange. I papbogen er de rigt illustreret af Kamilla Wichmann med hendes karakteristiske farve- og detaljerige tegninger, som lokker et smil frem.
Salmer er sange, der holder. De handler om det store i det små, de er billedskabende og følger barnet på vej fra baby til barn og til voksen. Godmorgen & Godnat er den oplagte dåbsgave. Samtidig vil den også være et godt udgangspunkt for babysalmesangsundervisning, ikke mindst fordi salmerne er udvalgt efter grundig research i, hvilke salmer der ofte bruges i undervisningen. Bogen rummer 10 salmer med noder, becifringer og udvalgte vers. På sidste side finder du Fadervor.
To af bogens salmer danner også grundlag for to plakater, "I østen stiger solen op" og "sov sødt, barnlille", som vil være en gevinst i hvert et børneværelse.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 16
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Papbog
Oplag: 2
Udgave: 2
Illustreret af: Kamilla Wichmann
Udgiver: Vajsenhusets Forlag
Udgivelsesdato: 15 Oct 2013
Oplagsdato: 21 Jun 2014
Varefakta
Reference

b-9788775241767

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Godmorgen & Godnat - Salmer for de mindste Vajsenhusets Forlag