En sprække i tapetet

Reduced price!
Vis stort billede
En sprække i tapetet

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Jeg har en lille drage, der bor i en sprække i tapetet under min seng. Den elsker at lege med mit legetøj og spise mad fra min taske, og den beskytter mig, når jeg er bange om natten. Men en dag er sprækken i tapetet væk, og min drage kan ikke komme ud …
En sød højtlæsningsbog for de mindste, skrevet af Annette Herzog, om et barns fantasidrage, som beskytter mod alle de farer, der kan lure i mørket ved sengetid.
Bogen giver mulighed for, gennem barnets fantasi, at forvandle de skræmmende væsner i børneværelsets mørke til venlige beskyttere og på den måde få barnet til at føle tryghed om natten. En sprække i tapeteter fantasifuldt fortalt med Barabara Korthues' fine illustrationer.
Annette Herzog er født og opvokset i DDR, men flyttede til Danmark som voksen, hvor hun siden sin første bog, Man ved aldrig med Emilie(2000), har arbejdet som forfatter til tysk- og dansksprogede bøger. Hendes bøger berører både alvorlige og sjove emner, der henvender sig til børn i alle aldre. Hun skildrer sine personer med indlevelse og solidaritet, hvilket gør det let for barnet og den unge at spejle sig i fortællingen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annette Herzog
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Barbara Korthues
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 12 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410761

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk