En efterårsdag i byen

Vis stort billede Tilføj
En efterårsdag i byen

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En efterårsdag i byen

Flot kigge-finde-bog med mange charmerende detaljer og herlige illustrationer.
Tidligere er udkommet En vinterdag i byenog En forårsdag i byenog i denne fine kigge-finde-bog af Rotraut Susanne Berner er det nu blevet efterår i den travle by.
I den solide papbog i stort format følger vi byens beboere og deres forskellige gøremål. Frederik og Andrea har høstet deres kæmpegræskar og er på vej ind til græskarkonkurrencen i kulturhuset, Peter og Oscar deltager i lygteoptoget, Carlos og Søren har travl med at feje alle bladene sammen, og til byfesten mødes alle til musik og dans. Papegøjen Niko er stukket af og gemmer sig på hver side - kan du finde ham?
Børn vil elske at følge med i de forskellige historier og lede efter små detaljer - og jo mere, man kigger, jo flere små optrin dukker op, som man kan følge gennem bogen.
En rigtig charmerende bog, der er sjov at 'læse' (den indeholder ingen tekst og kun få ord) for både børn og voksne. Bogen er tegnet af den tyske illustrator Rotraut Susanne Berner, der i 2006 modtog en særpris af den tyske Jugendlitteraturpreis for sine bøger. Hendes kigge-finde-bøger om den myldrende by er udkommet i 15 lande verden over.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rotraut Susanne Berner
Sideantal: 16
Sprog: Dansk
Originaltitel: Herbst-Wimmelbuch
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Papbog
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rotraut Susanne Berner
Udgiver: Turbine
Bredde: 260 mm
Højde: 338 mm
Vægt: 540 g
Udgivelsesdato: 05 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909129

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk