Emilie og Enja på sokkejagt

Vis stort billede
Emilie og Enja på sokkejagt

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kender du det? Der er altid kun én sok, når man skal bruge to!

Det kender Emilie og Enja i hvert fald. Derfor beslutter de to søstre sig til at gå på sokkejagt. Vi skal finde alle de sokker, der mangler, siger Emilie.
De kigger i kommoden, leder under sengen, i skabe og i skuffer, i vaskemaskinen og i sofaen. Det bliver til et kæmpestort sokkebjerg inde i stuen.

Der er mange sokker, der passer sammen. Men der er også mange, der er alene. Emilie og Enja laver et skilt: Sokker søges står der.

De sætter skiltet op ude ved vejen. Og nu kommer alle vennerne med deres sokker. Hvem kan mon finde to ens?

En morsom fotobog om et problem, de fleste kender til: Sokker, der på mystisk vis forsvinder og lader makkeren alene tilbage!

Bogen kan bruges som højtlæsning, men små læsere vil også kunne fornøje sig med at læse bogen med hjælp fra de flotte fotografier. Og endelig kan bogen bruges som udgangspunkt for en omgang sokkejagt hjemme ved læseren – hvor mange par kan du mon samle af enlige sokker fra naboen, underboen, mormor, børnehaven ... ?

Teksten er skrevet af Anni Heiberg , og Jonna Fuglsang Keldsen har taget de flotte og farvestrålende fotografier af Emilie, Enja og alle deres sokker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anni Heiberg
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jonna Fuglsang Keldsen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 22 Aug 2011
Oplagsdato: 22 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904919

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk