Elefantastisk – af sted til Afrika!

Vis stort billede Tilføj
Elefantastisk – af sted til Afrika!

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En stor pakke - hvor spændende! Og så er der endda en talende stofelefant inden i den. Anton kan næsten ikke tro sine egne øjne og begiver sig på en eventyrlige rejse sammen med sin nye ven. De bestiger Kilimanjaro, møder løver på sletten og svinger sig fra lian til lian.

Det er en spændende eftermiddag – lige indtil Antons mor kommer ind på værelset: Pakken er egentlig til Louise, der bor ovenpå ...

Anton er en dreng med en god fantasi. Og sammen med sin nye ven, elefanten Timbo, tager han ud på eventyr. Hans værelse bliver forvandlet til Afrika.
Men mor får sat en stopper for eventyret. Elefanten er ikke til Anton, og derfor må de aflevere den oppe hos Louise. Anton græder. At sige farvel til en talende elefant er ikke nemt. Mor forstår ham ikke helt. Men det gør Louise, for hun kan også tale med elefanten.

Elefantastisk – af sted til Afrika! er en sød billedbog om en eventyrlysten dreng og en elefant. Det er en fin historie om det univers børn kan leve i, og som mange voksne mennesker har glemt alt om.

Illustrationerne er virkelig fine. Afrikas sol og varme strømmer ud fra siderne på en livagtig måde. De suger læseren ind i bogen og væk fra dansk regnvejr.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Engler
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Marie Jensby
Udgiver: Turbine
Bredde: 219 mm
Højde: 285 mm
Udgivelsesdato: 17 Jun 2015
Oplagsdato: 17 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602456

Sprog

Dansk