Drengen, der tænkte tanker

Vis stort billede Tilføj
Drengen, der tænkte tanker

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dagdrømmeren er en lille dreng, der har hovedet fuld af tanker. Han tænker på, hvem der har lavet skyerne, og hvor fuglene flyver hen. I skolegården tænker han på, hvordan verdens bedste legeplads ser ud, og i fysiktimen tænker han på, hvorfor stjernerne lyser? Dagdrømmeren får ofte skæld ud, fordi han går rundt og dagdrømmer og tænker alle mulige tanker.

Men så kommer han ind til en billedkunsttime. Og der er et hvidt stykke papir, som venter på, at Dagdrømmeren folder sin fantasi ud. Og det gør han!

Drengen, der tænkte tanker er en smuk billedbog. På de første sider, er der ikke brugt mange farver, men der er alligevel en indbydende varme i illustrationerne. Når Dagdrømmeren folder sin fantasi ud, så bliver der skruet op for både farver og illustrationer i bogen, og der åbner sig nogle helt enestående universer, som sagtens kan være de billeder, der findes inde i et barns hoved.

En bog til alle de drenge og piger, der lige er begyndt i skole og har lidt svært ved at sidde stille og koncentrere sig, når der nu er så mange andre spændende ting i verden. Her er en bog, de kan spejle sig i.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Faye Hanson
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originaltitel: The wonder
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Turbine
Bredde: 252 mm
Højde: 292 mm
Udgivelsesdato: 30 Aug 2015
Oplagsdato: 30 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602081

Sprog

Dansk