Døden i æbletræet

Reduced price!
Vis stort billede
Døden i æbletræet

207,96 kr

-20%

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Den gamle ræv er blevet så gammel, at ingen af de andre dyrer bange for den længere. Så de spiser alle hans æbler. Ræven sætter fælder op,men det eneste han fanger er en pjusket væsel, der er bange for at blive spist.

Væselen kan trylle og tilbyder ræven et ønske, hvis hans livbliver skånet. Ræven ønsker sig, at alle der lander i æbletræet eller kravlerop i det, kommer til at sidde fast for evigt og altid. På den måde kan han fåsit æbletræ og sine æbler i fred.

En dag kommer døden forbi. Den luskede ræv får på snedig vislokket døden op i æbletræet. Ingen jægerkan få ram på ræven. Ingen store dyr kan fange ham og æde ham. Ræven erlykkelig. Årene går, og døden venter i æbletræet.

Men efterhånden som årene går, så dør rævens kone. Og hansvenner. Og hans bliver gammel og får dårlige ben. Måske er det på tide at ladedøden komme ned fra æbletræet?

Katrin Schärer har skrevet og illustreret en smuk billedbogom at leve livet og i sidste ende tage afsked med det. Den er velegnet til de filosofiskebørn, der måske har oplevet dødens væsen tæt på. Men den er også yderstvelegnet til alle de børn og forældre, der gerne vil læse gode historier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kathrin Schärer
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originaltitel: Der Tod auf dem Apfelbaum
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Kathrin Schärer
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 03 Mar 2016
Oplagsdato: 03 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606294

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk