Det Blå træ

Vis stort billede
Det Blå træ

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det store, smukke, blå træ bor midt i byen og snor sine vide grene ud og ind af husene i byen.Træet er således vidne til alle de forskellige liv, folkene i byen lever. Befolkningen elsker deres træ. Men kongen er vred. Han hader træet. For dets herlighed overstråler langt kongens palads. Og han er træt af at gå og bøje sig for træets grene, når han skal ride rank og myndig gennem sin by. Byens borgere griner ad ham, når han sådan dukker sig for grenene. Så han beordrer sine soldater at fælde det. Folket sørger, de holdt så meget af deres træ. Men fortællingen ender lykkeligt. Alle grenene inde i husene overlevede og begynder at slå rod. Et nyt lille træ vokser op inde i hvert af husene. Byen har forvandlet sig til en smuk skov.


Det blå træ er en filosofisk børnebilledbog

Om forfatteren Amin Hassanzadeh Sharif er grafisk designer og tegner og har både forfattet og illustreret bogen. Han kommer fra Teheran, hvor han er uddannet og har undervist i Grafisk Design på universitetet. Amin har deltaget i et utal af udstillinger og modtaget adskillige priser, her under den prestigefyldte Golden Pen of Belgrade på den internationale Biennale i 2007. Han har udgivet 11 børnebøger i Iran, Tyskland og Kina. Forfatteren er nu bosiddende i Italien, hvor han går på Kunst-akademiet i Bologna.

"En vellykket billedbog om emnet, med en udsædvanlig billedside og symbolsk historie med en pointe, der udfordrer læseren." - Lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Amin Hassanzadeh Sharif
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 211 mm
Højde: 289 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 404 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2013
Oplagsdato: 26 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150810

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk